Provincie Noord-Brabant
Innovatie transformatie provinciale organisatie Noord Brabant
Versnellen van innovatie en stimuleren vernieuwend werkgedrag binnen de organisatie van de provincie
Provincie Noord-Brabant
innogy SE
Implementeren van tools voor het managen van innovatie eco-systemen
Het idealab bij innogy SE is uitgebreid met moderne digitale innovatie tools
innogy SE
RWE SE / innogy SE
innogy idealab
Het opzetten van het innogy idealab, een afdeling die 40.000+ medewerkers heeft ondersteund met innovatie activiteiten.
RWE SE / innogy SE
Essent
Essent innovatie platform
Fysiek innoatie platform opgericht om samenwerking & innovatie in de facilitaire keten te stimuleren.
Essent
Essent
het 'nieuwe werken' project
Onderscheiden met de Winning Workplace Award 2013. Een nieuw ontworpen office concept en mede opzetten van het cultural change initiatief van de organisatie.
Essent
Facilicom
Innovatie transformatie project
Betrekken van de organisatie in een zoektocht voor nieuwe strategische besluitvorming voor de toekomst: hoe kan het beste talent aangetrokken worden in de toekomst?
Facilicom

Kartrekker achter het Collective Creation merk

Over de oprichter & zijn motivatie

” Ik ben altijd al een heel ondernemend type geweest, Iemand die graag wil bouwen, een netwerker die graag mensen samen brengt en een omgeving organiseert waar mensen met elkaar de ruimte hebben om lol te maken en creatief te zijn.

Na vanaf jongs af aan te hebben gewerkt in de hospitality sector, heb ik me snel gerealiseerd dat ondernemerschap, creativiteit en enthousiasme cruciaal zijn om succesvolle diensten te leveren voor de consument. In het bijzonder als je wilt dat het een innovatieve dienstverlening betreft in de complexere markten.

Gedurende de laatste jaren heb ik geleerd hoe je nieuwe type bedrijfslogica kunt ontwikkelen die gericht is op het belevingsperspectief van de klant, hoe medewerkers gemotiveerd kunnen worden om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteitseisen van de klant, als door het leiderschap in de organisatie de juiste maatregelen worden genomen.

In mijn carriere heb ik de mogelijkheden gehad om verander-, innovatie- en co-creatie projecten op een internationaal niveau op te zetten en te begeleiden. Soms in dienst en soms als ondernemer aan de zijlijn van een organisatie.

Ik ben zeer gepassioneerd om mensen te helpen hun strategie te laten aansluiten op het beter leveren van moderne dienstverlening, terwijl tegelijkertijd ook de innovatieve kracht van de organisatie wordt vergroot. In mijn ervaring leid dit namelijk altijd ook tot een verhoging van het bedrijfsresultaat.” 

Visie

Visie van Collective Creation

 

Organisaties zijn veelal nog ingericht volgens de klassieke organisatievormen. Het zijn erg efficiente systemen, haast geoliede machines, maar vaak te sterk procesgericht ingeregeld, Deze processen zijn zeker waardevol, echter kan deze werkvorm ook haaks staan op de beleving van de consument. Deze consument ontwikkeld zich snel en krijgt steeds andere verwachtingen van een organisatie. Daar waar producten en diensten een groot goed waren, is er tegenwoordig een ruim aanbod aan kanalen en is de consument op zoek naar een betekenisvolle interactie met de organisaties om zich heen.

Collective Creation wil samen met de stakeholders van organisaties gaan zorgen dat de bedrijfslogica weer aansluit bij de beleving van de medewerkers, consumenten en andere stakeholders. Dit door belevingsgerichte werkmethodes te ontwikkelen en samen met de betrokkenen te implementeren en tevens de organisaties te leren zelf innovatief te werk te gaan zodat ze een continue aansluiting blijven vinden bij de wensen van de verwachtingen van de consument.

Werk filosofie

Krachtige, drieledige werk filosofie

In alle projecten van Collective Creation worden links gemaakt tussen de praktijk, het onderwijs als academisch onderzoek. Dit betekent dat op ieder moment studenten en onderzoekers kunnen worden betrokken bij de projecten wat extra body geeft aan de projecten. Daarnaast wordt andersom ook actief de kennis uit de praktijk gedeeld met de studenten en de onderzoekers om zo een bijdrage te kunnen geven aan de ontwikkeling van het vakgebied.

Inspirationele doelen

'Audacious goals' te bereiken voor 2025!

inspiration
2000
van 1.000.000 mensen bewust gemaakt van de noodzaak om te innoveren
together
11
van 6 projecten opgeleverd via de Collective Creation foundation.
bars
0
van geschatte 250.000 nieuwe verbindingen gemaakt tussen onbekenden in organisaties.