Collective Creation Foundation

Hulp voor non-profits bij hun innovatie transformatie!

Collective Creation heeft niet als doel de meeste omzet te behalen, wel om de meeste betekenisvolle impact te kunnen creeren. Daarom is ook de CC foundation opgericht om non-profit organisaties te helpen met hun innovatie transformatie vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan co-creatie projecten, adviseren binnen innovatie-programma’s en het belevingsgericht designen van dienstverlening.

Hoe werkt dit precies?

Is jouw organisatie een non-profit organisatie? Is het afhankelijk van de inzet van vrijwilligers om de resultaten te behalen?

Dan kun je je aanmelden om over een potentiële opdracht in gesprek te gaan. Net als in de gebruikelijke projecten die we opleveren, gaan we niet weg voordat er een daadwerkelijk resultaat terug te zien is.

  • het netwerk van Collective Creation bestaat uit professionals die (internationaal) werkzaam zijn in top-functies. Met hulp en support van de foundation krijgen zij de gelegenheid hun kennis & kunde voor behapbare periodes in te zetten voor non-profit organisaties. Collective Creation zorgt voor de intake, organisatie en ontzorgt de professionals zodat hun expertise u ten goede komt. 
  • Er zijn geen kosten verbonden aan de inzet van de professionals. (m.u.v. eventuele reiskosten of projectkosten)
  • Op basis van de uitdaging in uw organisatie bekijken we welke professionals u het beste vooruit kunnen helpen.
  • We beperken de aanvragen tot enkele projecten per jaar zodat we de kwaliteit kunnen de leveren die we gewend zijn te leveren.
pro-deo innovatie ondersteuning

Vraag vandaag nog een pro-deo project aan bij Collective Creation!

Partners

WIe heeft vertrouwen in onze aanpak

logo-background-wit-Essent
CCpartner-04
Afbeelding Raalte logo website
CCpartner-09